Manikűr, műköröm

Akár egyszeri alkalomra, például fotózásra vagy esküvőre szeretnél ízléses körmöket, akár hosszú távra keresel megbízható szakembert körmeid ápolására, IX. kerületi szalonunkban megtalálod!

Milyen szolgáltatások közül választhatsz?

Géllakk és erősített géllakk

A géllakk a hagyományos körömlakkal ellentétben az UV lámpa hatására azonnal megköt. A technika ezt a gyorsaságot ötvözi a műköröm zselék tartósságával. A géllakk – amellett, hogy rendkívül tartós, hiszen 3-4 hét eltelte után is csak a lenövés látszik – saját körmeidet megerősíti, repedezés nélkül idomul a körmöd mozgásaihoz. Az erősített géllakk pedig akár a körömlemezed pótlására, javítására is alkalmas, ráadásul tartósabb, mint az egyszerű géllakk.

Műköröm (zselé, porcelán vagy akrilgél)

Ha egy köröm jól van elkészítve, akkor szinte mindegy, melyik technikát választjuk. Ám előfordul, hogy valakinek a körme kevésbé bír egy anyagcsoportot. Szalonunkban műkörömépítő specialistáink igyekeznek minden igényt kielégíteni, ezért mindhárom technikával kérhetsz modern vagy klasszikus műkörmöt, akár extrém méretekben vagy díszítéssel is.

Japán manikűr

A japán manikűr egy természetes anyagokat alkalmazó technika, mely erősebbé és egészségesebbé teszi a körmeidet. A japán manikűr során a szakember a köröm felületét méhviasz segítségével egyenletessé és simává teszi, illetve megerősíti. Ezután a körmöket egy speciális porral polírozza, így lesznek egyedülállóan fényesek.

Válogatás munkáinkból​

Vendégeink mondták

Dr. S. Apollónia Kincső
Tovább olvasom
"Ma voltam először a szalonban és szimpàtia alapjàn Krisztit vàlasztottam. Kedves, ügyes, szèpen dolgozik és minden kérdésemre segítőkészen válaszolt. Csodaszépek lettek a körmeim, már foglaltam hozzá két új időpontot."
W-né Dóra
Tovább olvasom
"Kamasz lányomnak kerestem megbízható manikűröst, már hosszabb ideje. Nos, megtaláltam! Kriszti gyönyörű munkát végzett! Precíz, igényes, korrekt és nagyon kedves! Már saját magamnak is foglaltam időpontot! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"
Cs. Lászlóné
Tovább olvasom
"Nagyon kedves, ügyes kezű körmös. Gyönyörűek lettek a körmeim. Már az újabb időpontom is meg van hozzá."
Sz. Orsolya
Tovább olvasom
"Nagyon kedves es preciz nagyon ügyesen dolgozik Korinna. "
K. Cintia
Tovább olvasom
"Kriszti nagyon precíz, szép körmöket készít. Mindig napra kész az új termékekkel kapcsolatban. Gyorsan telik az idő körmözés közben és jókat lehet vele beszélgetni is."

Tudj meg többet a műkörmös szalon szolgáltatásairól

Várható időtartam: 50 perc
A kéz ápolása fontos, akár egészségügyi, akár esztétikai szempontból. A manikűr célja a köröm formázása, a kéz megjelenésének javítása, esztétikussá tétele, a köröm hidratálása. A köröm felületének kisimítása, kutikula bőr egységessé, esztétikussá tétele, ápolása. A szolgáltatás mindenkinek ajánlott kortól és nemtől függetlenül.

Várható időtartam: 50 perc
Ezt a fajta, ápolást vékony, töredező, barázdált, körmöknél ajánlom leginkább. A két hatóanyag, a méhviasz és a talkum egymás utáni használatával, sima felületű, fényes körömfelszín hozható létre, amely látványát tekintve akár díszítési értéket is képvisel. Az ápoló eljárás az állati eredetű gyógyhatású anyagnak a méhviasznak köszönhetően a köröm minőségét javító eljárás. A japán manikűrt ajánlom olyan vendégeknek is, akik nem szeretik a színes lakkokat, de különösen ápolt, látványosan fényes körmöket szeretnének.

Várható időtartam: 1 óra 20 perc
A manikűr során hagyományos, francia vagy orosz manikűrt használunk a vendég kezétől függően. A kézápolás feladata a káros hatásokkal szembeni védelem, az egészséges állapot fenntartása, visszaállítása és a legesztétikusabb hatás elérése. Az ápolás minimum három részből áll, ami azt jelenti hogy a tisztítás és fertőtlenítés után mindig radírozzuk az ápolandó bőrfelületet, majd krémezünk vagy pakolásokat alkalmazunk a bőr típusának megfelelő anyagok alkalmazásával. Teljes kézápolás a kéz és az alkar ápolását jelenti.

Várható időtartam: 1 óra
A hagyományos körömlakkal ellentétben a gél lakk UV fényre köt meg, ezáltal egy sokkal tartósabb eredményt érhetünk el. A gél lakk előnye, hogy rugalmas, nem kopik, nem pattogzik le, nem válik fel, oldható és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartós. Díszítés vagy francia festés esetén +30 perc a munkaidő.

Várható időtartam: 1 óra 20 perc
Az erősített gél lakkozás tartósabb, mint a hagyományos. A gél lakk alá kerül plusz egy réteg zselé vagy base gél C-ív megerősítéssel, ami tartósabbá és strapabíróbbá teszi a körmöket. Törékenyebb körmű vendégeknek kifejezetten ajánlott. Díszítés vagy francia festés esetén +30 perc a munkaidő.

Várható időtartam: 2 óra (S) 2 óra 30 perc (M/L) 3 óra (XL)
A műkörömépítés célja a természetes köröm megerősítése, meghosszabbítása, esztétikusabbá tétele zselé anyaggal. Zselével épített köröm erős és rugalmas egyszerre, hosszabb formák és hosszúságok is építhetők vele. Díszítés vagy francia festés esetén +30 perc a munkaidő.

Várható időtartam: 1 óra 50 perc (S) 2 óra 20 perc (M/L/XL)
A műköröm töltés lényege abban rejlik, hogy a természetes körömlemez folyamatosan növekszik a ráépített műköröm anyaggal együtt, így egy lenövés keletkezik. A köröm növekedésének gyorsaságát befolyásolja a köröm igénybevétele, az életkor, esetleg az évszak (nyáron gyorsabb). Átlagosan 3-4 hét az az idő, ami alatt a köröm annyit növekszik, hogy tölteni kell. A lenőtt körmöt csiszolással eltávolítjuk, egy vékony réteget hagyva a körmön, és a kívánt hosszra visszareszeljük. Ezután fertőtlenítés és alap kezelés után feltöltjük a kívánt anyaggal. Ezután mehet rá új szín és minta. Díszítés vagy francia festés esetén +30 perc a munkaidő.

Várható időtartam: 1 óra 20 perc
A köröm felületéről eltávolítjuk az összes anyagot, kímélő technikával, majd egy manikűrt alkalmazunk.

Várható időtartam: 20 perc
Anyagváltás miatt vagy más körmös által elkészített köröm esetén alkalmazzuk. Eltávolítjuk az eddig fent levő anyagot és egy teljesen új körmöt építünk.

Várható időtartam: 20 perc
A letört körmöt pótoljuk, úgy hogy a többi körömmel passzoljon.

Ajándékutalvány

Ajándékozz törődést!

Rendeld meg telefonon, e-mailben, vagy itt üzenetben!