Kinesiology-taping és sporttaping

Kineziology-taping és Sporttaping

Mozgásszervi problémákkal küzdesz? Sportsérülésből nehezen megy a gyógyulás? Esetleg fáj a nyakad, a hátad vagy a tartásodon szeretnél javítani? Próbáld ki új szolgáltatásunkat Mariettánál és rövidítsd le a gyógyulási folyamatot! 

Mit kell tudni a tapingről vagyis miben tud segíteni a kineziológiai szalagok használata?

Kémiai hatóanyagoktól mentes

A kineziológiai szalag, egyike a leghatékonyabb kiegészítő gyógymódoknak, főképp mozgásszervi problémák esetén. Mentes a kémiai hatóanyagoktól, mégis képes arra, hogy rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkentse a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot.

Lényegesen felgyorsulhat a gyógyulási idő

A szalagok – ragasztási technikától függően – lazítják, rögzítik vagy korrigálják a sérült lágyszövetet anélkül, hogy jelentősen korlátoznák annak szabad mozgását. A tape hatására a bőr és a bőr alatti szövetek fellazulnak, intenzívebbé válik a vér- és nyirokkeringés, enyhül a fájdalomérzékelő receptorokra nehezedő nyomás. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a sérült szövetek terhelését és a gyulladások kialakulásának valószínűségét.

Sokoldalú felhasználhatóság

A tape egyaránt hatékony segítséget nyújt a sportsérülések, ficamok, húzódások, túlfeszült, görcsös izmok, a korlátozott ízületi mozgások, a derék-, hát-, nyak- és fejfájások, a gyulladásos tünetek, a gerincferdülés, az idegbántalmak kezelése és a tartásjavítás során.

Kezelhető területek és problémák

Ár: 5000 Ft/30 perc/terület

Ár: 10.000 Ft/60 perc/terület

Szabó Anna Női-férfi Fodrász, Barber
Ajándékutalvány

Ajándékozz törődést!

Rendeld meg telefonon, e-mailben, vagy itt üzenetben!